Welkom bij Hotel Ryder

Hotel Ryder

Boutique lifestyle hotel aan de groene rand van ’s-Hertogenbosch. Rijksmonument met 30 ruime lichte kamers. Een gezamenlijke living waar iedereen welkom is. Gelegen op een gerenoveerd kazerneterrein met een geschiedenis die haar oorsprong vindt in de 17e eeuw.

Boek nu
Overnachten

Room to sleep

Lekker de ruimte. Vanaf de Easy Ryder van 23 m2 tot de Suitespot van 37 m2 met een dubbele douche en vrijstaand bad. Alle kamers hebben prachtige monumentale raampartijen en hoge plafonds. De plek waar geschiedenis en hedendaagse luxe samenkomen. Op de tweede verdieping slaap je tussen de eeuwenoude spanten. Dit is de plek waar historie en luxe samensmelten.

Onze kamers
het kloppend hart

Welcome to the living

Je komt binnen in het kloppend hart van Hotel Ryder. Een levendige living om te doen en laten wat je wilt. Overal zijn hoekjes waar je comfortabel zit, mail wegwerkt op je laptop, een boek leest of gezellig samen borrelt aan de bar.

Ontdek

Verblijf in een monument op een historische locatie.

Met de stad en de natuur aan je voeten.

De omgeving

Welcome to the neighbourhood

Fort Isabella is de thuisbasis van Hotel Ryder. Aan de rand bevinden zich bossen en een gracht. Daartussen een foodhal met biercafé, restaurant en de lekkerste pizza's. Op loopafstand zitten goede restaurants en in de verte gloort wandelgebied het Bossche broek. Natuur is overal en met tien minuten fietsen sta je in het hart van ’s-Hertogenbosch.

Ontdek