Area

Het best bewaarde geheim van Den Bosch

Kaart
Omgeving

Fort Isabella is de thuisbasis van Hotel Ryder. Aan de rand bevinden zich bossen en een gracht. Daartussen een foodhal met biercafé, bistro en de lekkerste pizza's. Op loopafstand zit een goed restaurant en in de verte gloort wandelgebied het Bossche broek. Natuur is overal en met tien minuten fietsen sta je in het hart van ’s-Hertogenbosch.

Hotel Ryder

Isabellaplein 1
5264 PC Vught

+31 073 203 25 93
hello@hotelryder.nl

In de buurt

Natuur

Op de horizon strekt zich het wandelgebied van Het Bossche Broek uit. De Loonse en Drunense Duinen, Vughtse Hei en recreatieplas De IJzeren Man liggen binnen handbereik. Natuur omringt je, klaar om ontdekt te worden. Verken de kronkelende paden te voet, beklim de zandduinen voor adembenemende uitzichten of huur een fiets. Talloze wandel- en fietsroutes wachten op jouw ontdekkingstocht.

In de buurt

Foodhal

Beter een goede buur dan een verre vriend. En die vinden we beiden bij onze buren in de Foodhall. Ga voor een bijzonder biertje bij het biercafé, pak even snel een Brabants worstenbroodje of ga uitgebreid lunchen in de bistro. En ook authentieke, heerlijke Italiaanse pizza's vind je hier. Je komt niks tekort.

Boutique lifestyle hotel aan de groene rand van ’s-Hertogenbosch. Rijksmonument met 30 ruime lichte kamers. Een gezamenlijke living waar iedereen welkom is. Gelegen op een gerenoveerd kazerneterrein met een geschiedenis die haar oorsprong vindt in de 17e eeuw.