Contact

Get in touch

Isabellaplein 1
5264 PC Vught
Nederland

hello@hotelryder.nl
+31 073 203 25 93

FAQ

We staan klaar om je vragen te beantwoorden, je te assisteren bij reserveringen en om ervoor te zorgen dat je verblijf bij ons perfect verloopt.

The team

Aangenaam

Hoi! Ik ben Marloes van de Wiel, eigenaresse van Hotel Ryder. Hotel Ryder is voor mij een droom die uitkomt. Na jaren gewerkt te hebben als General Manager in de hotellerie sta ik te trappelen om invulling te geven aan een nieuw hotel dat uniek is voor Den Bosch. Samen met mijn team gaan we dit concept tot leven brengen. Mijn doel is om een plek te creëren waar alles aan klopt. Een thuis waar gasten en collega’s geïnspireerd raken en zich vrij voelen.

email
vragen staat vrij

Veel gestelde vragen

Waar zijn jullie precies gelegen?

Hotel Ryder ligt op Fort Isabella, dit is gelegen tussen Vught en Den Bosch. Binnen 20 minuten lopen en 8 minuten fietsen sta je in de Bossche binnenstad. Of pak lekker de auto of taxi dan ben je helemaal snel. Verder zijn we gelegen midden in het groen van het Bosschebroek, Gement en Vughtse Heide. Mega veel mooie wandel en fiets mogelijkheden. Enjoy the Ryde!

Waar kan ik parkeren?

Voor het hotel ligt een groot parkeerterrein, hier mag je vrij parkeren en sta je binnen 20 stappen binnen in het hotel.
Navigeer naar Isabellaplein 1, en sla rechtsaf naar het parkeerterrein. Toet Toet!

Hoelaat kunnen we in en uitchecken?

Onze check-in tijd is vanaf 15.00 uur. Maar je bent meer dan welkom om je spullen al eerder af te geven, neer te ploffen in onze living room of lekker op pad te gaan. Mocht je kamer al eerder gereed zijn, mag je natuurlijk kosteloos eerder inchecken. Uitchecken is tot 11.00 uur, ook dan ben je uiteraard welkom om je spullen bij ons te stallen en er nog een top dag van te maken.

Serveren jullie lunch en/of diner?

Wij serveren geen lunch en diner, daarvoor kunnen jullie terecht bij onze buren in de foodhall Het Fort en Bistro Bij Isabelle.
Wel serveren we bosschebollen, overheerlijke taartjes, Illy koffie, verse biologische theetjes en kun je bij ons terecht voor een uitgebreide borrel met borrelplank. Cheers!

Verhuren jullie fietsen?

Jazeker! Je kunt direct je (elektrische) fietsen reserveren en tevens zien hoeveel fietsen er nog beschikbaar zijn. Dan hoeven we bij aankomst alleen nog de sleutels te overhandigen, easy peasy.

Hebben jullie een fietsenstalling met oplaadmogelijkheid?

Yes yes, op 50 meter afstand, op Fort Isabella staat onze afgesloten overdekte fietsenstalling. Deze is enkel met een keycard toegankelijk. Hier hebben wij ook ruimte voor de elektrische fietsen van onze gasten. Feel free to bring your bike!

Hebben jullie een meetingruimte?

Onze social chamber is onwijs geschikt voor inspirerende meetings! Tot 10 personen passen er aan onze grote tafel, daarnaast zit een kleine break-out room, waar iedereen zijn spullen kwijt kan of even apart kan zitten. Hier staat een ronde tafel voor 4 personen. Mail ons gerust voor meer info!

Een Rijksmonument, hebben jullie wel airco?

Ja! We zijn ruim twee jaar bezig geweest om ons prachtige pand zo duurzaam mogelijk te verbouwen daarbij hebben we het gehele pand zowel buitenmuren, dak en tussen wanden maximaal geïsoleerd en voorzien van dubbelglas. Tevens zijn wij helemaal van het gas af en ontvangen wij energie van de 6000 zonnepanelen op het terrein. Daarnaast zit ons airco/verwarmingssysteem aangesloten op de warmte pomp op het terrein. Lekker sustainable he?

Duurzaamheid, wat doen jullie er aan?

Voor Hotel Ryder is duurzaamheid gewoon iets wat we niet meer als normaal vinden en proberen in alles de meest duurzame keuzes te maken. Zo zijn onze Auping matrassen 100% recyclebaar. Werken we met grote flessen cosmetica, no plastic please, zijn onze illy koffie pads biologisch afbreekbaar. Schenken we filterwater uit de tap. Proberen alles met zo min mogelijk transport bij ons te laten komen. En maken zoveel mogelijk gebruik van al het lekkers wat onze omgeving te bieden heeft, liefst bio. You want more? Please feel free!

Verblijf in een monument op een historische locatie.

Met de stad en de natuur aan je voeten.