stay

Hotel Ryder, where city meets nature.

Bekijk kamers
Ruimtes

Aan de binnenkant verenigt Hotel Ryder een eigentijds stadsgevoel met een klassieke touch. Het huiselijke interieur zorgt voor een intieme en levendige sfeer, terwijl buiten de natuur en de stad aan je voeten liggen.

Extra tall king-size duurzame Auping bedden.

Kluisje, Fohn, Koelkast, alles wat niet in je koffer past.

Altijd een regendouche, soms zelfs twee of een vrijstaand bad.

Illy organic pad koffie en bio thee.

100% nature based, biodegradeble cosmetica.

23-26 m2

Easy Ryder

Door het prachtige licht dat door de monumentale hoge ramen stroomt voelen onze kleinste kamers nog steeds onwijs ruim en boordevol luxe. Deze kamers bieden wat meer privacy, door hun gesloten badkamer.

checken
31 m2

Double Ryder

Deze kamers ademen historische charme door de originele ornamenten en dankt zijn naam aan de en-suite badkamer met dubbele in loop douche, gelegen op de bovenste verdieping van het hotel. Een oase van rust en luxe.

checken
30 – 34 m2

Tub Ryder

Onze Tub Ryders behoren tot de ruimste kamertypes. Laat je zelf onderdompelen in ontspanning in de en-suite badkamers met walk-in regen douche en vrijstaand bad.

checken
36 m2

Top Ryder

Ontdek onze bijzondere split-level kamers, waarbij ruimte en veelzijdigheid centraal staat. Deze kamers met de slaapkamer op de vide zorgt voor een prachtige ruimtelijke ervaring. Hier heb je de mogelijkheid voor King-size en twin-bedden of een luxe queensize sofabed. Ideaal voor collega’s, vrienden en gezinnen.

checken
37 m2

Suite spot

Deze Suite heeft het allemaal, het hoogste plafond, een en-suite badkamer met dubbele douche en vrijstaand bad en biedt een ongeëvenaard uitzicht over Fort Isabella. Geniet vanuit je bed van panoramische vergezichten terwijl de wereld om je heen verdwijnt.

checken
spaces

Room to meet

neem contact op
work & play

Onze living

Ons kloppend hart. Een levendige living voor hotelgasten, locals en toevallige bezoekers. Overal zijn comfortabele hoekjes waar je werkt of een boek leest. Of je geniet er van een uitgebreid ontbijt, koffie met Bossche Bol of een huisgemaakte borrelplank.

have drinks & socialise

Onze bar

Lekker thuiskomen na een dagje stad of natuur. Voor een goed glas wijn, een vers getapt biertje, een ijskoud glas fris of een warme chocomel met slagroom. Feel free.

meet & eat

Onze social chamber

Een inspirerende ruimte met grote ramen en plek voor tien personen. Je zit er met vrienden, collega's of familie voor een private brunch, brainstormsessie of een vlammende presentatie. Hapje eten? Geef het van te voren aan en we regelen het.

Neem contact op